FÖRHANDSVISNING

Skribent

MovieZine

31 juli 2020 | 16:00

MovieZine förhandsvisar "Peninsula"

Zombie-epidemin sprider sig i den fristående uppföljaren till "Train to Busan". Bjud med en vän och se "Peninsula" i Stockholm den 4 augusti! OBS. FULLSATT.
Handlingen i "Peninsula" utspelar sig fyra år efter zombieutbrottet i "Train to Busan". Den koreanska halvön är förstörd och Jung-seok, en före detta soldat som har lyckats fly utomlands, får ett hemligt uppdrag att återvända. När han och hans team oväntat möter överlevande börjar den allra sista kampen att fly från den övergivna halvön igen.

I samarbete med Noble Entertainment bjuder vi in MovieZines läsare till en förhandsvisning! Ta med en orädd vän och se den nya adrenalinpumpande actionrysaren innan biopremiären.

När? Tisdagen 4 augusti kl. 18:00 (insläpp 17:45)
Var? Biograf Victoria, Götgatan 65, Stockholm
 
Biljetter bokas via Eventbrite nedan. Glöm inte ange om du vill ha 1 eller 2 biljetter. De kommer sedan att skickas till din mail. Först till kvarn gäller - antalet platser är begränsat till 50.
 

Hämta dina gratisbiljetter här...

 
(OBS. FULLSATT) 
 
Missa aldrig en ny förhandsvisning - bli medlem på patreon.com/moviezine så får du förtur till nästa biljettsläpp!
 
Obs! I dessa tider är det viktigt att vi hjälps åt att göra bioupplevelsen trevlig och säker för alla. Därför släpper vi endast 50 biljetter till den här visningen.

Håll avstånd till varandra i foajén, och sprid ut er i salongen. Det kommer finnas gott om lediga platser.

Känner du dig det minsta sjuk, stanna hemma! Får du förhinder, avboka dina biljetter via Eventbrite så kan någon annan få nyttja platsen.
 

"Peninsula får svensk biopremiär 7 augusti, och smygvisas på IMAX från 5 augusti.

 
| 31 juli 2020 16:00 |