Film

Skribent

MovieZine

20 november 2019 | 06:30

MovieZine förhandsvisar "Knives Out"

Rian Johnson har satt ihop årets mest stjärnspäckade rollista i "Knives Out" - ett underhållande och skruvat mordmysterium i sann Agatha Christie-anda!
Bjud med en vän på bio och se vinterns stora filmsnackis före alla andra. I samarbete med Nordisk Film bjuder vi in MovieZines läsare till en exklusiv förhandsvisning av "Knives Out".
 
När: Torsdag 28 november klockan 18:00 (insläppg 17:45)
Var: Biograf Victoria (salong 1), Götgatan 65, Stockholm
 

Boka dina biljetter via Eventbrite

 
Max 2 biljetter per person. Först till kvarn gäller! Platserna är onumrerade, så kom i tid till biografen.
 
 

Om filmen

 
När den berömde kriminalförfattaren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig). Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Med en stjärnspäckad cast som även innehåller Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford och Jaeden Martell, är "Knives Out" ett smart och snyggt ”whodunnit”-mysterium som garanterat håller publiken på halster ända till slutet..
 

"Knives Out" får ordinarie biopremiär över hela landet fredagen 29 november.

 
| 20 november 2019 06:30 |