Film

Skribent

MovieZine

14 november 2022 | 15:00

Vinn biljetter till en förhandsvisning av "Bones and All" i Stockholm

Den omtalade filmen med Timothée Chalamet visas i Stockholm den 21 november klockan 18:00.
Timothée Chalamet, en av filmvärldens hetaste unga stjärnor just nu, spelar en av huvudrollerna i det udda romantiska dramat "Bones and All". I samarbete med Warner Bros har MovieZine nöjet att bjuda in 45 läsare till en exklusiv specialvisning inför biopremiären!
 
Visningen sker måndagen 21 november kl. 18:00 i centrala Stockholm, och eftersom antalet platser är begränsat kommer vi att tävla ut biljetter.
 

Tävla och vinn biljetter!

 
För att vinna platser till visningen, maila tavling@moviezine.se och skriv "Bones and All" i ämnesraden. Berätta vilken som är din favoritfilm med Chalamet och varför. Glöm inte att skriva om du vill ha 1 eller 2 platser till filmen! (Vi kontaktar vinnarna senast helgen med all info.)
 
 

Om filmen

 
“Bones and All” är en film om kärlek regisserad av Luca Guadagnino (“Call Me by Your Name”), som för filmen vann det prestigefyllda priset Silverlejonet för bästa regi på Venedigs Filmfestival tidigare i år.
 
Maren (Taylor Russell), en ung tjej som lever i samhällets utkant, möter den laglöse dagdrivaren Lee (Timothée Chalamet) och tillsammans ger de sig ut på en lång roadtrip genom 80-talets USA. Trots deras starka gemenskap och hårda ansträngningar leder alla vägar tillbaka till deras skrämmande förflutna, vilket slutligen avgör om deras kärlek kan överleva deras säregna livsstil.
 
I filmen ser vi Taylor Russell (“Waves”), som för rollen vann priset för Bästa unga skådespelare på årets upplaga av Venedigs Filmfestival, Timothée Chalamet (Oscarnominerad för “Call Me by Your Name”), Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon Green och Mark Rylance med flera. Manuset är skrivet av David Kajganich (“Suspiria,” “A Bigger Splash”), baserad på en roman av Camille DeAngelis.
 

"Bones and All" får biopremiär över hela landet den 25 november.

 
| 14 november 2022 15:00 |