COMIC CON STOCKHOLM 2017

Skribent

MovieZine

12 september 2017 | 22:00

MovieZine bjuder in till "Game of Thrones"-snack på Comic Con i Stockholm

Ta chansen och träffa MovieZine på Nordens största mässa för populärkultur.
Precis som tidigare år ockuperar MovieZine årets Comic Con och ger alla läsare chansen att träffa oss, likasinnade och självklart fördjupa sig i kul och givande nördsnack. Eller vad sägs om en "Game of Thrones"-panel? Mer om detta spännande tilltag kommer här:
 
När du spelar spelet om järntronen finns det bara två sätt det kan sluta på; seger eller död. Vem går segrande ur striden medan den andre ligger och ruttnar i marken? Under söndagen kommer MovieZines experter, tillsammans med er, att diskutera den senaste säsongen av Game of Thrones i ett panelsamtal. Hur påverkar händelserna i denna säsong den allra sista säsongen, vem står på tur att möta sin skapare och vem är egentligen The Night King…?
 
Panelen består av experterna och Westeros-korrespondenterna Paula Manrique, Emeric Carlsson, Poya Salari och Fanny Degerfelt.
 
Det här är ingen plats för den spoilerrädda så se till att kolla ikapp det du har missat, sätt på dig foliehatten och gör dig redo för en spännande diskussion om vår tids populäraste tv-serie.
 
När: Söndag den 17 september 15.00 – 15.45 på Scen 3.
Var: Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5 i Kista
 
Vägbeskrivningar, öpperttider, biljettinfo och annan nyttig information finner du på Comic Cons hemsida.
| 12 september 2017 22:00 |