Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 december 2021 | 08:00

Möt en skrämmande ny raptor i "Jurassic World: Dominion"

Atrociraptors och Pyroraptors finns med bland de nya dinosaurierna i uppföljaren. "Brutala och ondskefulla", säger Colin Trevorrow.
När "Jurassic World: Dominion" får biopremiär nästa sommar står några helt nya dinosaurier redo att skapa skräck och kaos. Empire visar upp den första bilden på en Atrociraptor på jakt efter sitt byte - som råkar vara Chris Pratts karaktär Owen Grady. Regissören Colin Trevorrow berättar att den spännande scenen utspelar sig på Malta.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Häromveckan släppte Total Film en bild på Bryce Dallas Howard i fara.
 
- Där Velociraptorn var lite mer av en smygande jägare, är Atrociraptors lite mer råa. De kommer bara attackera dig. Och i det här specifika fallet har de känt hans lukt, och de kommer inte ge sig förrän han är död. De är rätt brutala, rätt ondskefulla, säger Trevorrow till tidningen.
 
En annan art vi kommer få se är Pyroraptors, och så regissörens egna favorit:

- Det finns en liten en som heter Moros Intrepidus, som inte gör så mycket i filmen, men så fort den visar sig så älskar jag den.
 
 
 
"Jurassic World: Dominion" kommer på bio 10 juni 2022. Handlingen fortsätter där "Jurassic World: Fallen Kingdom" slutade, med dinosaurieparken stängd efter en katastrof och förhistoriska odjur som rymt ut i världen. Ovan kan du se regissörens egna prolog till filmen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
| 21 december 2021 08:00 |