SPEL

Skribent

David Grundström

6 juli 2017 | 22:00

Möt Doomfist, den efterlängtade hjälten i "Overwatch"

Förra årets bästa spel, "Overwatch", har sedan start teasat om superskurken Doomfist. Idag avslöjades han äntligen på riktigt!
"Overwatch" har, sedan det släpptes förra året, vuxit till ett av de största onlinespelen som körs dagligen. Jag har lagt ner hundratals timmar, och mer pengar än jag vågar erkänna, på det här spelet. 
 
I "Overwatch" spelar du i lag om 6 personer som väljer ur en uppsjö av unika karaktärer som har olika vapen, färdigheter och superförmågor som laddas upp över tid. Sedan spelets släpp 2016 har tre nya karaktärer kommit till spelet, och nu är det dags för en fjärde. Den kanske mest efterlängtade av dem alla!
 
Sedan spelets första cinematiska trailer från 2014 har det pratats om karaktären Doomfist. En person med en enorm handske som gav honom kraften att med ett slag jämna skyskrapor med marken. Under ett krig som pågick innan perioden där spelet tar vid så lyckades hjältarna besegra Doomfist, och han har sedan dess suttit inlåst.
 
Tills nu. Du kan se en trailer om Doomfists ursprung här: 
 
 
Detta är såklart inte all information, vill du veta mer specifikt vad karaktären har för förmågor och superattack rekommenderar jag dig att spana in följande updatering från utvecklarna som går igenom honom grundligt.
 
Har du som jag sett fram emot att äntligen få se Doomfist?
| 6 juli 2017 22:00 |