Film

Skribent

MovieZine

13 augusti 2015 | 08:50

Möt de kvinnliga huvudrollerna i "Spectre"

Monica Bellucci och Léa Seydoux berättar om sina karaktärer.
Det är dags att kolla in bakom kulisserna på ”Spectre” än en gång. I den femte videobloggen från inspelningen står de två kvinnliga huvudrollerna i fokus. Det är två ”mystiska kvinnor med djup, spelade av två fantastiska skådespelerskor” enligt regissören Sam Mendes.

Léa Seydoux (”Blå är den varmaste färgen”) spelar Madeleine Swann:

- Hon är doktor, intelligent och väldigt känslig och mänsklig, säger Seydoux om sin karaktär.

Monica Bellucci (”Irreversible”) gör rollen som Lucia Sciarra:

- Hon är en italiensk änka med hemligheter. Hennes make, en mafioso, blir mördad och hon är rädd att samma sak ska hända henne.


Daniel Craig återvänder för fjärde gången som Ian Flemings James Bond 007 i "Spectre", den 24:e Bondfilmen i ordningen. 

Ett kryptiskt meddelande från det förflutna skickar James Bond på ett tufft uppdrag i Mexico City och slutligen Rom, där han möter Lucia Sciarra (Monica Bellucci), den vackra änkan till en ökänd brottsling. Bond infiltrerar ett hemligt möte och avslöjar förekomsten av den lömska organisationen känd som SPECTRE. 

I London ifrågasätter Max Denbigh (Andrew Scott), den nya chefen för Centrumet för nationell säkerhet, Bonds agerande och utmanar MI6, som leds av M (Ralph Fiennes). Bond anlitar i hemlighet Moneypenny (Naomie Harris) och Q (Ben Whishaw) för att hjälpa honom att hitta Madeleine Swann (Léa Seydoux), dotter till hans gamla fiende Mr White (Jesper Christensen), som kan ha ledtråden till att reda ut nätet bakom SPECTRE. Som dotter till en mördare förstår hon Bond på ett sätt som de flesta andra inte kan. 

"Spectre" får svensk biopremiär 6 november.

Se tidigare klipp:
| 13 augusti 2015 08:50 |