Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

22 juli 2023 | 17:01

Akta dig för laserstrålarna! “The Boys”-hjälten ansluter till nya “Mortal Kombat”

NetherRealm Studios har avslöjat att Homelander, Peacemaker och Omni-Man kommer till fightingspelet.
San Diego Comic-Con är igång, och nu vet vi mer om karaktärerna vi kommer att kunna spela som i “Mortal Kombat 1”. Jean-Claude Van Damme är redan bekräftad, och nu har NetherRealm Studios avslöjat vilka karaktärer som kommer med spelets första DLC.
 
 
Temat för spelets första nedladdningsbara tillägg är superhjältar och här får vi en bred variation av olika franchises. De nya spelfigurerna är John Cenas Peacemaker från DC:s universum, Omni-Man från “Invincible” och Anthony Starrs Homelander från “The Boys”. Hjältarna får sällskap av “Mortal Kombat”-veteranerna Quan Chi, Ermac, och Takeda.
 
Utöver dessa karaktärer passade NetherRealm Studios även på att avslöja att Tanya, Li Mei, Baraka, Darrius, and Khameleon även kommer till “Mortal Kombat 1”, skriver Polygon. De senaste “Mortal Kombat”-spelen har varit sprängfyllda av spännande figurer, och här har vi bland annat fått se RoboCop, Arnold Schwarzenegger från “Terminator”, och “Alien”-seriens Xenomorph.
 
Premiär för “Mortal Kombat 1” blir den 19 september och spelet släpps på Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows PC, och Xbox Series X.
| 22 juli 2023 17:01 |