Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

31 maj 2018 | 22:00

Mobilspelet "Angry Birds" blir actionfyllt tävlingsprogram på tv

Världen kan inte få nog av "Angry Birds", efter mer än fyra miljarder nedladdade spel och en framgångsrik långfilm - är det nu dags att rädda ägg på tv.
Produktionsbolaget Big Fish kommer tillsammans med Rovio, företaget som ligger bakom det älskade mobilspelet, att utveckla det nya tävlingsprogrammet, rapporterade Variety tidigare under kvällen.
 
Det nya actionfyllda tävlingsprogrammet kommer att "väcka "Angry Birds" till liv på ett galet, adrenalinpumpande sätt som inte liknar något annat på tv". Målet är att ens lag ska ta sig, snabbast möjligt, genom en Angry Birds-inspirerad hinderbana fram till slottet och rädda äggen.
 
 
Med tanke på att ett av de tittarmässigt mest följda underhållningsprogrammen (i USA) just nu , är det ultimata hinderbana-programmet "American Ninja Warrior" - kan "Angry Birds" mycket väl komma att hitta en passande publik.
 
Det nya tävlingsprogrammet har i nuläget däremot inte något avtal med någon kanal ännu. "Angry Birds"-uppföljaren på filmsidan är beräknad till i september 2019, den första filmen drog in drygt 350 miljoner dollar.
 
Har du fått nog av "Angry Birds" - eller välkomnar du fler projekt med arga fåglar, onda grisar och förlorade ägg? Kommentera gärna nedan!
| 31 maj 2018 22:00 |