Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 juni 2023 | 10:00

Missnöjd med specialeffekterna i "The Flash"? Det ska vara så

En del VFX-effekter i den bioaktuella DC-filmen har fått kritik. Regissören menar att "ser det märkligt ut så är det avsiktligt".
Tyckte du också att specialeffekterna i "The Flash" inte alltid höll måttet? Den bioaktuella DC-filmen med Ezra Miller och Michael Keaton bygger inte bara på en komplex tidshoppande historia utan förlitar sig också på avancerad VFX... och i vissa scener kan det kännas minst sagt ofärdigt.
 
Speciellt scener där hjälten The Flash använder sin Speed Force har fått tittarna att reagera. Hur märkliga såg inte de där bebisarna ut till exempel?
 
Regissören Andy Muschietti försvarar sig med att "allt ser ut som det ska":
 
- Tanken är såklart att vi ser det ur The Flashs perspektiv. Allt blir förvrängt vad gäller ljus och textur. Vi kliver in i en slags "vattenvärld" som egentligen är Barrys synvinkel. Det var en del av designen, så om man tycker det ser märkligt ut så var det meningen, säger regissören i en intervju.
 
MovieZines recensent Lucas Mass reagerade också på vissa scener i filmen: "Effekterna är fantastiska och samtidigt oroväckande dåliga" kan du läsa i vår recension av "The Flash".
 
Tyckte ni att specialeffekterna i "The Flash" funkade? Tyck till nedan.
| 16 juni 2023 10:00 |