Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 februari 2016 | 14:00

Bakom kulisserna på "The Flash"/"Supergirl"-crossovern!

Världarnas finaste selfie från ”Worlds finest” twittrades idag av ”The Flash”-stjärnan Grant Gustin ihop med ”Supergirl”-skådisen Melissa Benoist.

Igår drog inspelningen av det mycket efterlängtade avsnittet ”Worlds finest” igång, där Barry Allen ska möta Supergirl i en crossover. Detta möte har efterfrågats av fansen bakom serierna och den första bilden från inspelningsplatsen blev idag toppen av hypen efter att gårdagens avsnitt av ”The Flash” teasade att Barry kommer att resa till en parallell värld – typ ”Jorden 2” – för att samarbeta med Supergirl, snarare än att samexistera i ett gemensamt universum.

Detta var hintat till de mest hängivna fansen då man tidigt avslöjade titeln på crossover-avsnittet: ”Worlds finest” och med flit utelämnade den apostrof som borde vara där, vilket tydde på att det skulle bli just två parallella världar istället för en. Titeln refererar även bakåt till en DC Comics bok-serie (1941-1986) som var en crossover mellan Dark Knight och Superman. Det må vara två helt andra karaktärer, men poängen är uppenbar.

Väntan har således varit lång för de som har velat se Barry Allan sida vid sida med Supergirl och avsnittet får vi vänta på tills den 28 mars (USA), men denna första bild från inspelningen verkar utstråla en naturlig personkemi mellan Gustin och Benoist. Möjligheterna är oändliga när dessa två världar ska korsas.
| 11 februari 2016 14:00 |