Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 januari 2016 | 10:00

Miley Cyrus och Woody Allen gör serie ihop

Ja, du läste rätt.
Amazon har nämligen beställt en sex delar lång halvtimmesserie av Woody Allen som han ska skriva, regissera, och spela huvudrollen i. Serien har ännu inte fått något namn, och det är okänt vad den kommer att handla om.

Det är Deadline som rapporterar att "Hanna Montana"-stjärnan nu är klar för en huvudroll i serien. Cyrus har tidigare medverkat i bland annat "Two and a Half Men" och (som sig själv) i "The Night Before". 

Den vanligtvis neurotiske Woody Allen har som grädde på moset erkänt att han ångrat beslutet att göra serien överhuvudtaget varje sekund sedan han gick med på det.


- För första gången i mitt liv är det verkligen jobbigt. Jag trodde det skulle bli enkelt, det är sex halvtimmeslånga avsnitt. Jag tänkte att jag skriver en halvtimme här och en halvtimme där. Men nej, jag kämpar med den och jag hoppas att jag inte gör bort mig eller gör Amazon besvikna. Det går sakta framåt. Jag har ingen bra känsla kring den.

Det är som sagt oklart när serien kommer och vad den kommer att handla om. Vad som är säkert är att det är Woody Allens första försök att göra TV, och att Miley Cyrus kommer att spela en stor roll. Det ni!
| 26 januari 2016 10:00 |