Film

Skribent

Användare borttagen

10 maj 2019 | 10:30

Michael Rooker är King Shark i "The Suicide Squad"

Det verkar som att en återförening mellan skådisen och James Gunn är på gång igen, där man senast såg dem tillsammans i "Guardians of the Galaxy Vol. 2".
Varför överge ett vinnande koncept? The Wrap skriver att James Gunns vapendragare Michael Rooker är klar för rollen som King Shark i den kommande "The Suicide Squad". 
 
Superskuren är en människoliknande haj vars far ses som en form av haj-gud, medan andra uppfattar honom endast som en barbarisk mutation. Det är fortfarande oklart ifall Rooker endast gör rösten till karaktären, eller om mo-cap kommer vara inblandad också. 
 
 
"The Suicide Squad" verkar sätta ihop ett väldigt intressant team, med en blandning av gamla- och nya karaktärer från DC-världen. Tillbaka är Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller) och Jai Courtney (Captain Boomerang). Förstärkningarna består av Idris Elba (som inte gestaltar Deadshot längre), John Cena (Peacemaker), David Dastmalchian (Polka-Dot Man) och Daniela Melchior ("Parque Mayer") som har fått rollen som Ratcatcher.
 
"The Suicide Squad" har premiär 6 augusti 2021. 
| 10 maj 2019 10:30 |