Film

Skribent

MovieZine

30 januari 2023 | 18:30

Michael Jacksons brorson spelar popstjärnan i biopic

Huvudrollen i Antoine Fuquas film ”Michael” går till 26-årige Jaafar Jackson.
En biopic om popkungen Michael Jackson är på gång, och man verkar ha hittat den perfekta skådisen för jobbet. Rollen går till Michaels brorson Jaafar. Man skulle kunna säga att 26-åringen är född till att spela den här rollen.
 
Michael Jackson - snart på bio.
 
Jaafar Jackson är alltså son till Michaels bror, Jermaine Jackson, och har själv satsat på en karriär som sångare. Nu hyllas han av filmens producent Graham King som tidigare gjort "Bohemian Rhapsody", filmen om Queen.
 
- Jag mötte Jaafar för två år sen och slogs av hur han på ett naturligt sätt fångar Michaels anda och personlighet. Det var så mäktigt att trots att vi sökte världen över så var det klart att han var den ende för rollen, säger King till Hollywood Reporter.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Antoine Fuqua (@antoinefuqua)

 
Regissören Antoine Fuqua ("Training Day", "Emancipation") delar här en första bild på skådisen bakom Michael Jackson, och utlovar "ett filmevent som utforskar hans resa till att bli The King of Pop". Biografin görs med Jackson-familjens godkännande... så den kommer sannolikt skippa de mer problematiska delarna av hans liv, som vissa pedofilanklagelser.
 
Jaafars egna dansmoves går att spana in på Youtube:
 
 
Ser ni fram emot filmen om Michael Jackson?
| 30 januari 2023 18:30 |