Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 oktober 2021 | 23:40

Meryl Streep ansluter till Apples nya antologiserie "Extrapolations"

Första säsongen av antologiserien "Extrapolations" kommer att bestå av totalt åtta sammankopplade avsnitt om hur klimatförändringarna kommer påverka oss.
THR rapporterar att Apple TV+ har knutit till sig den flerfaldiga Oscarsvinnaren Meryl Streep och ett helt gäng imponerande skådespelare till antologiserien "Extrapolations". Manusförfattaren Scott Z. Burns ("Contagion", "The Report") ligger bakom den nya serien. 
 
- Det enda vi vet med all säkerhet om vår framtid är att vi alla kommer att ta oss dit tillsammans — och vi kommer ta med oss vårt hopp, våra rädslor, vår aptit, vår kreativitet och vår förmåga att älska samt vår böjelse till att orsaka andra smärta. Det är samma verktyg som berättare har använt sedan begynnelsen, vår serie använder dem bara för att försöka förhindra tiden från att ta slut, berättar Burns om projektet. 
 
Kit Harington och ett gäng andra skådespelare är också klara för serien.
 
Apple håller fortfarande Streeps roll i "Extrapolations" hemlig, men har åtminstone givit en superkort beskrivning till de andra skådespelarnas olika roller i serien:
 
Sienna Miller ("The Loudest Voice") kommer att spela en marinbiolog, Kit Harington ("Game of Thrones") axlar VD:n för ett gigantiskt företag medan Tahar Rahim ("The Mauritanian") spelar en man som har problem med minnet. Matthew Rhys ("Perry Mason", "The Americans") spelar en fastighetsutvecklare, Daveed Diggs ("Snowpiercer") en rabbin i södra Florida och Gemma Chan ("Eternals") en ensamstående mamma som arbetar med mikrolån. Avslutningsvis så kommer David Schwimmer ("Vänner") spela en pappa till en tonårsdotter medan Adarsh Gourav ("The White Tiger") spelar en chaufför.
 
Det är fortfarande oklart när vi kommer att kunna ta del av den första säsongen av "Extrapolations".
 

Läs också: Planer för åtta påkostade säsonger av "Foundation"

 
Blir du sugen på att ge "Extrapolations" en chans hos Apple TV+ vartefter? Kommentera gärna nedan!
| 19 oktober 2021 23:40 |