Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

11 oktober 2015 | 15:00

Mer spänning än någonsin i "The Walking Deads" sjätte säsong

Zombiedramats skapare utlovar en "riktigt intensiv säsong".
Mannen bakom både serietidningen och tv-serien, Robert Kirkman, gjorde ett framträdande på New Yorks Comic-Con-mässa och gav en försmak på hur den nya omgången av "The Walking Dead" kommer arta sig, skriver Variety

- Det blir den mest högintensiva säsongen av "The Walking Dead" hittills, avslöjade han och fortsatte:

- De första avsnitten slår an tonen direkt och det kommer vara rätt så stora klipphängare i slutet av varje episod.

Kirkman berättade också att Morgan (Lennie James) har en nyckelroll i säsongen och att även Lauren Cohans Maggie får ett större utrymme.

-  Maggie genomgår en utveckling, precis som alla de andra; hon har blivit mycket mer självsäker och är någon som Deanna (Tovah Feldshuh) jobbar väldigt nära med. Maggie är länken mellan Alexandria-borna och Ricks gäng. 

- Det kommer ske en rad coola saker där Maggie är inblandad. 

Däremot var Kirkman mer kryptisk när det kom till frågan om tittarna ska få se serietidningskaraktären Negan (en Rick-antagonist, går väl att säga utan att spoila alltför mycket) snart. 

- Jag gillar tanken på att låta Negan bli introducerad i serien, men jag vet inte när det kan tänkas ske. Eller rättare sagt, det vet jag visst, men jag kan inte säga något. 

Okej...

Här är i alla fall en lång och innehållsrik trailer för vad som komma skall:


Rick verkar helt ha tappat det. Eller vad säger ni?

"The Walking Dead" har premiär i kväll (11 oktober) i USA. I Sverige kommer nya säsongen en vecka senare, den 18 oktober kl. 22.00 i Kanal 9. 
| 11 oktober 2015 15:00 |