Skribent

Daniel Feldt

10 augusti 2009 | 10:44

McG vill ha Worthington till Nemo

"Terminator Salvation"-regissören McG passade på att prata lite om hans kommande nyfilmatisering av den klassiska romanen "En världsomsegling under havet" av Jules Verne, och McG vet vem han vill ha som Kapten Nemo; Sam Worthington.

Worthington är så het att man knappt kan ta i honom med en tång. MovieZine pratar så klart om hans uppåtstigande karriär, utseendemässig ranking överlåter vi till er.

Den australienska skådespelaren har fullt upp och syns i flertalet stora filmer inom kort. En av de största av dessa är James Camerons "Avatar" men hans syns även som Perseus i "Clash of the Titans" och fyra andra filmer som planeras att komma ut under 2010.

- Håll koll på "Clash of the Titans" för den kommer vara riktigt bra, jag har sett delar av den, säger McG till IGN. Han fortsätter: Nu gör han (Worthington, reds. anm.) "The Tourist" med Charlize Theron. Han kommer vara överallt och jag kanske får honom som Nemo om korten faller på plats. Vi får se.

Nyinspelningen står Disney för men inga datum för start har bekräftats. Det talas om en start senare i år med Australien som inspelningsplats.

| 10 augusti 2009 10:44 |