Film

Skribent

MovieZine

24 november 2022 | 18:00

Maxa filmupplevelsen – spara 4600 kr på hemmabio från Denon

Inget hemmabiosystem hemma? Klicka hem ett som fyller ditt vardagsrum med ljuvligt surroundljud med högtalare som inte tar upp all plats. Nu till Black Days-pris hos Hifiklubben.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och kampanjer hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Hifiklubben satsar stort på Black Days. Så är du på jakt efter en äkta volymstark hifianläggning utan något som helst knussel ska du kolla in Hifiklubbens stora rea. Där hittar du kvalitetsljud som inte kostar skjortan. 
 
Kolla till exempel in denna hemmabioanläggning med 5.1 surroundljud från ljudjätten Denon. För tillfället har den ett pris på 11 986 kr. En billig peng då den är nedsatt med 4600 kr. 
 
Som filmfantast säkerställer du en filmupplevelse som heter duga. Med Denons imponerande receiver får du en modell med 5.1 kanaler och 75 hifi-watt. Den har tre HDMI-ingångar som självklart stödjer HDMI 2.1 med fullt 8K-stöd och fler finesser. Allt för att få en strålande synkronisering mellan bild och ljud. 
 

Klicka hem den här hos Hifiklubben för 11 986 kr

 
 
I paketet ingår också fem snygga högtalare från Argon Audio och en baslåda som ger dem en ordentlig skjuts i basljudet. Dessutom är de väldigt kompakta så att du inte behöver fylla hela rummet från golv till tak med högtalare. Enkla att få upp på väggen, är de också. Så att du slipper förstöra ditt fina parkettgolv. 
 
Ett galant alternativ för dig som vill variera en häftig ljudupplevelse till både film och spel. 
 

Glöm inte att kolla in hela Black Days-kampanjen här…

| 24 november 2022 18:00 |