Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 november 2022 | 13:45

Ny gratis streamingtjänst - med bara två filmer i utbudet

Nu lanseras ännu en streamingtjänst på den svenska marknaden. Mavshack Zero är gratis, och man har den perfekta lösningen för dig som har svårt att välja film.
Där Netflix konkurrerar med tusentals filmer, HBO Max står för kvalitetsserier och Disney+ har ett fast grepp om barnfamiljerna kan det vara svårt att slå igenom bruset med ännu en streamingtjänst.
 
Här är nu hur som helst Mavshack Zero, ett krångligt namn som kanske inte direkt kommer fastna på minnet, men du lär inte glömma deras nisch i första taget. Mavshack Zero har nämligen bara två filmer i sitt utbud. Registrerade medlemmar får två utvalda filmer i veckan, som kan ses hur många gånger som helst och helt kostnadsfritt, dock med reklam. De ersätts sedan veckovis med nya titlar.
 
Filmerna kommer från distributören Horse Creek Entertainment som lovar att förse tjänsten med ”en stor mängd filmtitlar inom alla genrer”. Just nu står skräck i fokus, och du kan välja på svenskproducerade vikingathrillern ”Huntress” (2019) och skräckfilmen ”Isabelle” (2018) med Adam Brody.
 
 
- Mavshack har lång erfarenhet av streamingtjänster med fokus på global distribution, där mavshack.com underhåller människor i fler än 80 länder. Därför är det extra roligt att kunna lansera en tjänst, skapad av filmälskare för filmälskare på den nordiska marknaden, där Mavshack framöver kan bidra med underhållning för de nordiska hushållen, säger Tommy Carlstedt, Mavshack AB, i ett pressmeddelande.
| 18 november 2022 13:45 |