Film

Skribent

Erika Jarhed

29 mars 2023 | 14:30

"Succession"-skådisen Matthew Macfadyen ansluter till "Deadpool 3"

Matthew Macfadyen är högst aktuell med nya säsongen av "Succession". Nu ansluter han till "Deadpool 3" i sällskap av Ryan Reynolds och Emma Corrin.
I dagarna fick den fjärde säsongen av HBO serie "Succession" premiär, som också kommer att bli seriens sista. Och skådespelaren Matthew Macfadyen, som spelar Tom Wambsgans i serien, har nu hoppat på ett nytt stort projekt enligt Deadline. Macfadyen har nämligen anslutit till kommande "Deadpool 3".
 
Filmen kommer att regisseras av Shawn Levy ("Free Guy", "The Adam Project"), men exakt vem Macfadyen ska spela tillkännages inte. 
 
Naturligtvis återvänder även Ryan Reynolds i huvudrollen som Deadpool, och tidigare har det meddelats att "The Crown"-skådisen Emma Corrin tar sig an rollen som skurk! Dessutom kommer vi att få återse Hugh Jackman i rollen som Wolverine. 
 
Ännu vet inte vad den tredje "Deadpool" kommer att handla om, men vad vi vet är att regissören Levy har försäkrat oss om att de inte har några planer på att tona ned på våldet i den nya filmen. Inspelningen förväntas att påbörjas senare i maj.
 
"Deadpool 3" får premiär 8 november 2024.
| 29 mars 2023 14:30 |