Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 december 2022 | 10:45

"Deadpool 3" kommer inte att tona ner våldet

"In your face and hardcore" - så beskriver regissören Shawn Levy våldet i den kommande "Deadpool"-rullen.
En del blev kanske oroliga när Disney tog över "Deadpool"-franchisen i och med uppköpet av Fox för några år sen. När valet av regissör föll på Shawn Levy, känd för familjevänliga filmer som "Natt på museet" och "Free Guy", gav det inte heller förtroendet om en lika brutal "Deadpool 3".
 
Men regissören vill försäkra alla fans om att uppföljaren med Ryan Reynolds inte kommer att tona ner något. Allt det våld och svordomar vi väntar oss finns med i deras manus:
 
- Vi skriver och skriver om, utvecklar och förbereder "Deadpool" dagligen nu. Det är så roligt att få skratta dagligen. Och så ljuvligt att komma på scener där folk får svära. Och våldet är grafiskt och grovt och det är väldigt mycket en "Deadpool"-film, säger Levy till Collider.
 
Hugh Jackman, Shawn Levy och Ryan Reynolds på galapremiär.
 
Inspelningen ska börja i vår och planen är att Reynolds karaktär ska förbli så "rå och jordnära" som alltid.
 
- Det har varit ett av mitt livs mest kreativa och roliga erfarenheter och vi har inte ens börjar spela in. Det är inte bara för att filmen är barnförbjuden. Det är för att den är så självmedveten, och vi får skriva på ett väldigt roligt och unikt sätt, tillägger regissören.
 
I "Deadpool 3" får antihjälten sällskap av Wolverine, återigen spelad av Hugh Jackman. Här kliver också båda karaktärerna in i Marvels filmuniversum för första gången... gissningsvis med Marvels våldsammaste film hittills. Mycket att se fram emot alltså på bio den 8 november 2024.
| 14 december 2022 10:45 |