Serie

Skribent

Alexander Svensson

6 november 2023 | 21:40

Marvels "What If...?" återvänder med säsong 2 i jul

Den animerade tänk-om-serien är tillbaka!
“What If…?” är den animerade Marvelserien som utforskar precis den frågan som titeln ställer: tänk om? Tänk om T’Challa grundade Guardians of the Galaxy? Tänk om Ultron fick alla Infinity Stones? Tänk om Marveluniversumet plötsligt drabbades av en zombieapokalyps? Den sortens frågor utforskades i antologiserien som nu återvänder med en andra säsong.
 
I ett pressutskick angående julens premiärer på Disney+ avslöjar Disney att säsong 2 av “What If…?” kommer släppas på streamingplattformen någon gång kring jul. Det exakta datumet har de inte avslöjat, men med tanke på att vi bara är en månad bort från första advent så får vi förmodligen veta mer (och förhoppningsvis även se en trailer) ganska snart.
 
Vilka karaktärer och scenarier som kommer att bli fokus för den nya säsongen av “What If…?” är ännu inte känt, men klart är att seriens huvudkaraktär och berättare, den allseende The Watcher med röst av Jeffrey Wright återvänder.
 
Disneys beskrivning av serien utlovar både nya och bekanta ansikten, och att ett flertal skådespelare från filmerna kommer att reprisera sina roller i animerat format. I den första säsongen hörde vi bland andra Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Chris Hemsworth, Karen Gillan, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson och den vid premiären nyligen avlidne Chadwick Boseman i rollerna. Vilka skådisar som kommer dyka upp den här vändan är fortfarande höljt i dunkel.
 
 
 
Är du taggad på mer “What If…?” Vad skulle du vilja se för scenario i kommande säsongen?
| 6 november 2023 21:40 |