Film

Skribent

MovieZine

26 oktober 2020 | 09:00

Marvels "Shang-Chi" är färdig med inspelningen

Kan filmen bli en lika stor milstolpe som "Black Panther"?
Den senaste filmen i Marvel Cinematic Universe har filmat klart. "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" kommer att introducera biopubliken för den förste asiatiske superhjälten.

Huvudrollsinnehavaren Simu Liu (från tv-serien "Taken") och regissören Destin Daniel Cretton meddelar de glada nyheterna på Instagram: "Vi har gjort en baby! Vi längtar efter att få visa upp honom för världen om 9 månader..."
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

We made a baby!!! We can’t wait to introduce him to the world in 9 months... 😍😍😍 #WRAPPED

Ett inlägg delat av Simu Liu (刘思慕) (@simuliu)

 
Deadline skriver att skådespelaren Liu också har kommenterat i sociala medier varför det är viktigt med en asiatisk hjälte i en stor Marvel-film:

"För alla de som hatat oss på grund av vår hudfärg, och för alla oss som känt oss mindre värda: ALDRIG MER. Det här är VÅR film, och det kommer bli OMÖJLIGT för Hollywood att ignorera oss."

Tony Leung spelar skurken The Mandarin, och i filmen medverkar också Awkwafina och Michelle Yeoh. "Shang-Chi" är en del av Marvels Fas 4 och har just nu planerad biopremiär i juli 2021.

Innan dess väntar vi på premiären av "Black Widow" den 5 maj 2021. Efter "Shang-Chi" står "The Eternals" på tur med premiär i november 2021.
| 26 oktober 2020 09:00 |