Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 april 2021 | 11:55

Baron Zemo dansar i en hel timme i episkt Marvel-klipp

Avsnitt 3 av "The Falcon and the Winter Soldier" fick fansen att kräva "The Zemo Cut".
Förra veckan kunde vi ta del av en kort liten dansscen under det tredje avsnittet av "The Falcon and the Winter Soldier". När Zemo (Daniel Brühl) anländer till en nattklubb i Madripoor, tillsammans med Sam och Bucky, så blev några korta sekunder av Zemos dansande givetvis kvickt en meme - som blev populär i sociala medier.
 
När skådespelaren sedan avslöjade i en intervju med EW att Marvel egentligen spelade in ett längre dansklipp än det som dök upp i avsnittet, så startades snabbt en skämtsam #ReleaseTheZemoCut-kampanj av seriens fans. Till skillnad från de många år vi fick vänta på att Warner Bros. skulle godkänna en Znyder Cut av "Justice League", så valde Marvel däremot att direkt släppa hela danssekvensen på sitt YouTube-konto.
 
Men inte nog med det, man har dessutom klippt ihop klippet till en loop som gör att du kan njuta av Zemos dansande i en hel timma!
 
 
Nya avsnitt av "The Falcon and the Winter Soldier" släpps på Disney+ varje fredag, den första säsongen kommer att bestå av totalt sex avsnitt.
 

Läs också: Lär känna skådespelaren bakom Marvels nye Captain America

 
Prenumerera på Disney+ för 89 kr i månaden där du kan streama "The Falcon and the Winter Soldier" och allt från Marvels universum.
| 9 april 2021 11:55 |