SPEL

Skribent

David Grundström

13 juni 2017 | 10:20

"Marvel's Spider-Man" kommer få dig att tappa andan

Under Sonys presskonferens på årets E3-mässa visades en häpnandsväckande demonstration av det kommande Spider-Manspelet upp.
Spelet "Spider-Man 2", baserat på Sam Raimis film av samma namn, var ett filmlicensspel som uppfyllde alla våras drömmar om att svinga i nät runt New York City. Det satte en standard för vad ett Spider-Manspel borde vara när det släpptes 2004. 
 
Tyvärr är det inte många spindelmannenspel sedan dess som verkligen jobbat på denna potential. Ska jag vara riktitgt hård vill jag påstå att endast "Ultimate Spider-Man", som släpptes 2005, har lyckats.
 
Men Insomniac Games verkar vara någonting på spåren med det Playstation-exklusiva "Marvel's Spider-Man". Tittar vi bort från den, enligt mig, horribelt fula dräkten så ser detta ut som det perfekta spelet för just Spider-Man. Ett öppet New York, inte knutet till en filmlicens och med riktigt kompetenta utvecklare i ryggen.
 
Under Sony's presskonferens på årets E3-mässa visades en nästan 9 minuter lång demonstration av "Marvel's Spider-Man". Du kan se den här:
 
 
"Marvel's Spider-Man" släpps till Playstation 4 under 2018.
| 13 juni 2017 10:20 |