Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 november 2019 | 07:30

Mark Wahlberg spelar Sully i ”Uncharted”-filmen

Skådespelaren var påtänkt att spela huvudrollen som Nathan Drake en gång i tiden.
Mark Wahlberg är än en gång tillbaka i ”Uncharted”, skriver Variety.

Skådespelaren var aktuell för rollen som äventyraren Nathan Drake för flera år sen, då David O. Russell skulle regissera. Sedan dess har man valt ett yngre spår, och Drake spelas av ”Spider-Man”-skådisen Tom Holland. Lyckligtvis för Wahlberg innebär det att rollen som den äldre mentorn Sully kan bli hans. Förhandlingarna är inne i det sista stadiet.

I tv-spelen är Victor ”Sullivan” Sully en skattjägare och affärsman, samt en fadersfigur till Nathan Drake, som ofta dras med på diverse farliga äventyr.
 
 
- Det är en väldigt spännande idé… Tanken är att berätta om Nathan Drakes ursprung. Vi får se hans första äventyr snarare än hans tjugonde. Det kan bli riktigt intressant, sa Tom Holland till MovieZine för ett par år sen.
 
För regin står Travis Knight, senast aktuell med familjevänliga ”Transformers”-spinoffen ”Bumblebee”. Förhoppningsvis innebär allt tätare ”Uncharted”-nyheter att den länge fördröjda filmen faktiskt snart blir av. Än så länge håller man fast vid (det rätt optimistiska) premiärdatumet 18 december 2020.
| 14 november 2019 07:30 |