Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 april 2018 | 22:45

Maktkampen fortsätter: "Billions" är klar för en fjärde säsong

Showtime verkar läsa av tv-marknaden lika säkert som Bobby läser av hedgefond-världen, och satsar därför vidare på "Billions".
"Billions" har blivit lite av en tittarfavorit hos Showtime, en fjärde säsong kändes därför ganska given - men att Deadline nu äntligen lyckats bekräfta att det faktiskt blir så, känns såklart mycket bättre än att bara tro det.
 
Både Damian Lewis (Bobby) och Paul Giamatti (Chuck) levererar grymma skådespelarprestationer på löpande band. Men det bästa av allt, enligt mig, har blivit "katt och råtta"-leken i vilken de båda ser sig som den översmarta katten.
 
 
Sett över hela serien blir deras planer och fällor för varandra som ett enormt, påkostat och lyxigt avsnitt av "Morden i Midsomer" - och det menar jag på det bästa möjliga sättet. Som tittare sitter man hemma och försöker hela tiden lista ut nästa välkalylerade steg i maktkampen mellan dem.
 
Om du inte har givit "Billions" en chans ännu börjar det onekligen bli dags, vi är mitt uppe i den tredje säsongen och inför nästa år är alltså den fjärde redan beställd. Du hittar, här i Sverige, samtliga avsnitt hos HBO Nordic.
 
Har du givit "Billions" en chans ännu - håller du med mig i min beskrivning och glädje över fortsättningen? Kommentera gärna nedan!
| 26 april 2018 22:45 |