Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

10 februari 2024 | 13:30

Maggie Gyllenhaal regisserar Christian Bale som Frankenstein

Har du någonsin behövt raka av dig håret för ett jobb?
Christian Bale har invigt en anläggning för fostersyskon där dem kan bo tillsammans under samma tak. Under invigningen intervjuades han av The Hollywood Reporter och berättar om hur han kommer förbereda sig inför sin nästa roll - han kommer spela Frankensteins monster i Maggie Gyllenhaals andra film som regissör: 
 
- Jag måste raka av mig håret nästa vecka för en film. Jag bad dem avvakta med det men fick frågan "vad är det för fel på Bale? Vad är det med honom?" Så jag sa "låt mig göra invigningen och sen är det fritt fram".
 
 
Bale kommer spela mot Penelope Cruz ("Vicky Cristina Barcelona"), Annette Bening ("American Beauty"), Jessie Buckley ("Men") och Peter Sarsgaard ("Shattered Glass"). Warner Bros. står bakom det namnlösa projektet som sägs handla om Frankenstein och hans jakt efter kärleken i 1930-talets Chicago. Bale uttryckte sin entusiasm inför produktionsstarten: 
 
- Jag kommer jobba med underbara Maggie Gyllenhaal, Jessie Buckley och så många talangfulla skådespelare. Jag får gå upp på ställningen, bryta mina ben och käka massa gödningsmedel eller nåt och försöka växa.  
 
Vad tror du om Bale som Frankensteins monster? Kommentera nedan. 
| 10 februari 2024 13:30 |