Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

19 juli 2016 | 07:20

Mad Hatter ska spelas av "Walking Dead"-skådis i nästa "Gotham"

Benedict Samuel har fått rollen som den galna hypnotisören Mad Hatter i nästa säsong.
För två månader sedan fick vi veta vilka "Gothams" nya skurkar vi får se i säsong 3: Solomon Grundy, Court of Owls och... Mad Hatter, som nu har rollsatts. Collider skriver att den manipulativa vetenskapsmannen Mad Hatter/Jervis Tetch ska spelas av Benedict Samuel.Namnet bör kännas igen av "The Walking Dead"-fans som har sett hans rollprestation som Alpha Wolf under sista avsnittet på säsong 5 förra året. För den som inte har sett "Batman: The Animated Series", beskrivs hans nya roll som Mad Hatter i "Gotham" så här:

- Skurken Jervis Tetch från DC är en begåvad hypnotisör på gränsen till galenskap. Han anländer till Gotham i en önskan om att hitta sin syster Alice, som har varit försvunnen ifrån staden i flera år. Frågan är om det finns någon gräns för hur långt ner i gropen han är villig att gräva i jakten på henne.

Då den excentriska karaktären ligger många trogna Batman-fans om hjärtat, är det ett svåraxlat uppdrag för Benedict Samuel att göra rollen rättvisa, men om hans insats i "Walking Dead" ändå övetygade producenterna, får vi tro att han även kan övertyga tittarna.

Den 19 september kommer "Gotham" säsong 3.

Längtar du tills dess?
| 19 juli 2016 07:20 |