Film

Skribent

MovieZine

15 februari 2017 | 21:00

”Love Actually”-gänget återförenas 14 år senare

Vad hände efter den romantiska komedin?
Levde de lyckliga i alla sina dagar? Nu ska vi få reda på hur det gått för karaktärerna i ”Love Actually”, 14 år efter att den brittiska filmen gick upp på bio - och världen fick en ny julklassiker att älska.

Det är dessvärre inte tal om en riktig uppföljare, utan en 10-minuters sketch för välgörande ändamål. Premiär blir det i samband Red Nose Day, 25 mars, då komiker och stjärnor samlar in pengar för att hjälpa fattiga barn. Enligt Deadline väntar ”en kortfilm som återbesöker karaktärerna från Richard Curtis romantiska komedi för att se vad de har för sig år 2017”. 

Curtis kommenterar:

- Jag skulle aldrig drömma om att skriva en uppföljare till ”Love Actually”, men jag tyckte det lät kul att göra tio minuter och se vad alla har för sig.

De allra festa är tillbaka. Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Lucia Moniz, Olivia Olson, Marcus Brigstocke och Rowan Atkinson har skrivit på för att upprepa sina roller.

- Vem har åldrats bäst, är väl den stora frågan. Är det uppenbart Liam? Jag är tacksam att så många av skådespelarna ville vara med. Det blir onekligen ett nostalgiskt ögonblick att samlas åter 14 år senare, säger Curtis.
| 15 februari 2017 21:00 |