Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

21 januari 2024 | 20:20

Nic Cage-skräckisen "Longlegs" visar upp mystiska klipp och ett datum

Bolaget bakom den kommande skräckfilmen har i januari börjat rulla ut en spännande marknadsföringskampanj. Kolla in de korta men ruggiga klippen här!
Under januari månad har filmbolaget NEON släppt en tre inlägg på sitt x-twitterkonto, med tre stycken ruggiga och korta videoklipp. Även om det inte står rent ut att det gäller "Longlegs", så visar det andra klippet upp ett antal tecken som ger ett troligt svar efter lite enkelt kodknäckande (placera ut bokstäverna L och G på sina korrekta platser så ser du själv).
 
Den lösningen ger oss dessutom månaden juli i sista klippet, vilket gissningsvis betyder att det filmen kommer ha premiär då.
 
I slutändan är det här förstås gissningar och antaganden, och tids nog får vi veta hur rätt vi har, men oavsett så är det ett kul och lite spännande sett att marknadsföra en film på.
 
"Longlegs" är en kommande skräckfilm där Nicolas Cage spelar en svårfångad seriemördare. En nykläckt FBI-agent (spelad av Maika Monroe, från "It Follows") sätts på fallet, och agenten hittar bevis både för det ockulta och för en mer personlig koppling än vad någon hade väntat sig. Oz Perkins (”The Blackcoat's Daughter”, ”Gretel & Hansel”) har regisserat.
 
Du kan kolla in inläggen här nedanför.
 
 
 
 

Läs också: Satan, vilket skräckår! 25 rysare vi ser fram emot 2024

 
| 21 januari 2024 20:20 |