RYKTE

Skribent

Alexander Dunerfors

11 oktober 2016 | 11:00

”Logan” presenterar en ny supermutant

Vems är barnhanden på postern? Nu vet vi mer kring vad den tredje Wolverine-filmen ska handla om.
Sedan ”The Wolverine 3” blev känd som ”Logan” förra veckan, har nyheterna ramlat in i jämn takt. Ett Instagram-konto presenterar intresseväckande bakom-kulisserna-bilder, och idag har vi fått mer information om tre viktiga karaktärer i filmen. 

Spoilervarning för dig som vill se filmen med så lite vetskap som möjligt!Enligt källor till The Wrap utspelar sig ”Logan” år 2024. Mutanter föds allt mer sällan och ingen vet riktigt varför. En organisation kallad Transigen förvandlar mutantbarn till mördarmaskiner, och Wolverine får i uppgift att skydda en flicka som, likt honom, har helande egenskaper, superstyrka och vassa adamantium-klor. 

Barnhanden på postern tillhör alltså Laura, den unga mutanten som för serietidningsfans är mer känd som X-23. Hon spelas av Sienna Novikova som haft småroller i "Bad Moms" och "Daddy's Home".Boyd Holbrook ("Narcos") spelar Donald Pierce, säkerhetschef på Transigen. Den första bilden släpptes under måndagen.

Sist men inte minst ska Richard E. Grant ("Downton Abbey") spela Dr. Zander Rice, den galne forskaren bakom Transigen. I Marvel-serierna har han tagit över Weapon X-projektet efter sin far, som dödades av Wolverine. 

The Wrap skriver också att Dr. Sinister inte medverkar i filmen, trots tidigare rapporter om detta.

Nu väntar vi bara på den första trailern. "Logan" får biopremiär den 3 mars 2017.
| 11 oktober 2016 11:00 |