Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 december 2019 | 10:00

Första bilden från "Locke & Key" välkomnar oss till Keyhouse

Netflix kommande skräck-fantasy-serie kommer snart låta oss följa med på en resa till andra universum, med en demon hack i häl.
Vi rapporterade häromveckan om att "Locke & Key", som varit under produktion på ett eller annat sätt sedan 2011, äntligen har fått ett premiärdatum i februari 2020. Serien är en adaption på Joe Hill och Gabriel Rodriguez seriealbum med samma namn - och beskrivs av Netflix såhär:
 
"Efter att deras pappa (Bill Heck) mördats under mystiska omständigheter, flyttar tre Locke-syskon och deras mamma (Darby Stanchfield) till släkthemmet, Keyhouse, som de upptäcker är fullt av magiska nycklar som kan ha något att göra med pappans död. Medan Locke-barnen utforskar de olika nycklarna och deras unika krafter, vaknar en mystisk demon - som inte kommer låtat något stoppa den från att stjäla nycklarna."
 
Nu har Netflix även, via "Locke & Keys" officiella twitterkonto, släppt en första bild från den kommande serien. Bilden välkomnar oss till släkthemmet i vilket syskonen finner de magiska nycklarna.
 
 
Stanchfield ("Scandal"), Connor Jessup ("American Crime"), Jackson Robert Scott ("It"), Emilia Jones och Heck ("The Ballad of Buster Scruggs") spelar familjemedlemmarna i Locke-familjen medan Laysla De Oliveira ("The Gifted") , Thomas Mitchell Barnet ("In the Dark") , Griffin Gluck ("American Vandal"), Coby Bird ("The Good Doctor") och Sherri Saum ("The Fosters") är klara för andra roller i den första säsongen, som släpps i sin helhet den 7 februari.
 

Läs också: Mer av förra årets bästa skräckserie "The Haunting of Hill House"

 
Kommer du att ge "Locke & Key" en chans i februari? Kommentera gärna nedan!
| 14 december 2019 10:00 |