Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 augusti 2019 | 21:40

Mer av förra årets bästa skräckserie "The Haunting of Hill House"

Regissören och seriens skapare Mike Flanagan bekräftar själv att en extended directors cut av den hyllade första säsongen är på gång.
"The Haunting of Hill House" blev en av förra årets bästa nya serier och den överlägset bästa inom skräckgenren. Nu har Mike Flanagan, som både skrev manus och regisserade den första säsongen, bekräftat att den första säsongen kommer att få en extended directors cut med flera nya/längre scener på Blu-ray.
 
Tanken var inledningsvis att historien om familjen Crain, och deras invecklade och läskiga förhållande till huset de bodde i när barnen var unga, skulle bli en miniserie. Berättelsen lät oss följa familjen i två tidslinjer, en när de bodde i huset och barnen var små samt en många år senare när alla är vuxna och på olika sätt tvingas hantera upplevelserna i huset.
 
Efter framgångarna har serien gjorts om till en antologiserie med fristående "The Haunting"-säsonger, och flera av skådespelarna från den första kommer tillbaka i nya roller i uppföljaren "The Haunting of Bly Manor". Men nu får vi alltså även se lite mer av den första säsongen också.
 
 
Det är i nuläget oklart exakt hur mycket mer "The Haunting of Hill House"-material Blu-ray-utgåvan kommer att erbjuda, samt om den ens kommer att säljas här i Sverige. Den finns däremot redan nu att förhandsboka på amerikanska Amazon.
 

Läs också: "The Haunting Of Hill House"-duon gör ny skräckserie

 
Kommer du att köpa Blu-ray-version av "The Haunting of Hill House"? Vad tyckte du om den första säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 16 augusti 2019 21:40 |