SPONSRAT

Skribent

Annons

12 september 2017 | 18:00

Lisbeth Salander är tillbaka!

Nu finns den femte boken i Millennium-serien ute, "Mannen som sökte sin skugga".
Aritkeln är reklam för Bokus och innehåller annonslänkar.
 
Två år efter den överraskande utgivningen av "Det som inte dödar oss" är David Lagercrantz tillbaka med den femte boken i Millenniumserien. I "Mannen som sökte sin skugga" har Lagercrantz tvinnat en spännande historia om statliga övergrepp, hedersproblematik och de skuggor från barndomen som fortfarande jagar Lisbeth Salander.
 
Just nu kan du köpa de fyra tidigare böckerna i serien - "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden", "Luftslottet som sprängdes" och "Det som inte dödar oss" för bara 49 kr/st på Bokus.com.
 
 

Handlingen

 
Lisbeth Salander avtjänar ett kortare straff på kvinnofängelset Flodberga och gör allt för att hålla sig undan de interna konflikterna mellan fångarna. Det dröjer inte länge förrän Benito, den informelle ledaren, utmanar henne, särskilt sedan Lisbeth försvarat en ung kvinna från Bangladesh som trakasseras i cellen intill.

Lisbeth får besök av Holger Palmgren som fått tag i dokument som kastar nytt ljus över myndigheternas övergrepp i hennes barndom. Hon ber Mikael Blomkvist om hjälp att göra några efterforskningar. Spåren leder dem till en viss Leo Mannheimer, delägare i Alfred Ögrens Fondkommissionär.

Hur hänger en välartad finanskilles bakgrund ihop med Lisbeths? Och hur ska Lisbeth hantera hoten från Benito och hennes gäng som trappas upp alltmer?
 

Köp den nya boken "Mannen som sökte sin skugga" på Bokus.com

| 12 september 2017 18:00 |