Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

13 juni 2017 | 22:00

Lindsay Lohan gör Rupert Grint och Nick Frost sällskap i komedin "Sick Note"

Kan denna lovande komediserie innebära en come-back för henne?
Storbritannien har en intressant rollista för sin nästa komediserie, "Sick Note", som vi skrev om redan för drygt ett år sedan. Då stod det klart att Rupert Grint (Ron Weasley i "Harry Potter"), Nick Frost ("Shaun of the Dead") och Don Johnson ("Miami Vice") ska ha stora roller. Nu har även Lindsay Lohan hoppat på tåget, vilket innebär steget till tv för filmstjärnan.
 
Med tanke på handlingen och dessa bekant roliga människor kan "Sick Note" bli riktigt rolig - något som brittiska Sky1 verkar tro med eftersom de redan har bestämt sig för att göra två säsonger innan den första ens har kommit ut.
 
Handlingen går ut på att Daniel Glass (Rupert Grint) är en riktig mytoman och fast på ett jobb han hatar och i en relation som inte funkar. Hans chef Kenny West (Don Johnson) gör knappast livet roligare för honom. Till råga på allt blir han felaktigt diagnostiserad med en dödlig sjukdom och trasslar in sig i ett hav av lögner när han ljuger för alla närstående om sin hälsa. Hans doktor, Ian Glennis, spelas av Nick Frost. Lindsay Lohan ska spela chefens dotter, Katerina West. Vi får väl se om hon behöver lägga sig till med en brittisk accent.
 
"Sick Note" blir Lohans första riktiga roll i tv. Tidigare har hon mest gjort gästinhopp eller föreställt sig själv. Det innebär också lite av come-back efter att ha gått ifrån att vara en av världens mest kända ansikten till att knappt ha synts i filmer på flera år.
 
På Sky1 har serien fått en tablåtid klockan 22.00, vilket är en indikation på att innehållet kan bli ganska vuxet. Exakt vilket dag den släpps är ännu oklart, men räkna med en höstpremiär.
 
Hur tycker du att "Sick Note" låter?
| 13 juni 2017 22:00 |