Serie

Skribent

Erika Jarhed

11 februari 2023 | 12:30

Kommer vi att få återse Love Quinn i "You" framöver?

Sedan tredje säsongen av "You" har fans konspirerat. Nu har en teaser till del 2 av fjärde säsongen släppts som startar igång teorierna kring Love Quinns död.
I torsdags fick vi den efterlängtade del 1 av fjärde säsongen av "You". Men ända sedan säsong 3 släpptes i oktober 2021 har teorier kring karaktären Love Quinns öde florerat bland fansen - lever hon trots allt?
 
Även fast producenten av serien, Sara Gamble, sa i en intervju till Newsweek i samband releasen av säsong 3 att Love defintivt är död håller fansen uppe hoppet att så inte är fallet.
 
 
Det var i säsong 2 vi först fick möta Love Quinn (Victoria Pedretti) som blev en stark favorit bland fansen. I säsong 3 fick vi se Love och Joe (Penn Bagdley) starta upp sitt vanliga svensson-liv med deras nyfödda son. Men ett "lyckliga i alla sina dagar"-avslut blev det inte trots allt.
 
Säsong 3 avslutades med att Joe dödar Love med gift, skriver ett självmordbrev undertecknad Love där hon erkänner mordet på Joe, innan han sätter eld på huset och flyr.
 
För oss om redan har hunnit se första delen av säsong 4 (varning för spoiler!) så får vi inte se någon Love i sikte. Men, nu har en teaser släppts till del 2 av säsongen. I några korta sekunder får vi se en leende Love sitta i Joes kära gamla glasbur. Kika in teasern nedan:
 
 
Nu är frågan om en livs levande Love Quinn återvänder till del 2 av fjärde säsongen, eller om vi kanske kommer få se henne i någon flashback-scen... Svaret får vi 9 mars då del 2 har premiär på Netflix.
 
Vad tror du - lever Love fortfarande?
| 11 februari 2023 12:30 |