Spel

Skribent

Anders Eklöf

20 oktober 2020 | 22:18

Leatherface och Jigsaw dyker upp i spelet "Call of Duty"

Fira Halloween genom att kämpa mot de klassiska skräckmonstren från "Motorsågsmassakern" och "Saw" i spelet "Call of Duty: Warzone" och "Modern Warfare".
Battle Royale-spelet "Call of Duty: Warzone" har blivit en stark konkurrent till andra stora titlar i genren som "Fortnite" och "PlayerUnknown's Battlegrounds" sedan det släpptes i våras.
 
Inför Halloween firar utvecklarna Activision genom att bjuda på ett tillfäligt spelläge kallat The Haunting of Verdansk där du inte bara får kämpa mot blodtörstiga zombier, utan även klä ut dig till Leatherface från "Motorsågsmassakern" och Jigsaw från "Saw"-serien. 
 
 
Eventet drar igång redan ikväll, som är ett så kallat "Zombie Royale", där de besegrade spelarna kan återvända från de döda för att ställa till det för de som fortfarande lever med hjälp av övernaturliga krafter.
 
Här kan du alltså även köpa dräkter och vapen relaterade till filmserierna "Motorsågsmassakern" och "Saw", om du känner för att spöka ut dig och skrämma slag på dina motståndare lite extra.
 
Mer information om eventet The Haunting of Verdansk kan du ta del av på den officiella "Call of Duty"-bloggen. Eventet pågår mellan den 20 oktober och den 3 november. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Det börjar bli populärt att slänga in figurer från kända filmserier på senare tid. Actionhjältar som Rambo, The Terminator och Robocop finns till exempel med som spelbara karaktärer i "Mortal Kombat 11" och "Fortnite" har haft ett flertal samarbeten med serier som "Star Wars" och Marvel. 
 
Vilken franchises skulle du vilja se ett samarbete mellan? 
| 20 oktober 2020 22:18 |