SPEL

Skribent

David Grundström

10 mars 2017 | 18:03

Vårens maffigaste rymdäventyr "Mass Effect: Andromeda" visas upp

Vi är bara människor trots allt.

Snart är äntligen “Mass Effect: Andromeda” här! Denna uppföljare på en av förra konsolgenerationens mest älskade speltrilogi tar oss till tidigare helt okända marker. Idag släpptes lanseringstrailern för spelet, som bland annat verkar introducera oss till en skurk vi inte tidigare fått se.


I “Mass Effect: Andromeda” spelar du som en av syskonen Ryder, som fått i uppdrag att hitta ett nytt hem för mänskligheten i vår närmaste granngalax. Är du inte tidigare bekant med spelserien verkar detta vara ett ypperligt tillfälle att hoppa in! Det må utspela sig i samma universum, men då det sker någonstans mellan händelserna i “Mass Effect 2” och “Mass Effect 3” (och i en separat galax) krävs inte riktigt någon förkunskap. 


Med “Mass Effect: Andromeda” kan du vänta dig en välskriven berättelse, ännu mer välskrivna karaktärer och ett involverande stridssystem. Dessutom har "Mass Effect"-spelen alltid gett dig möjlighet att ha romantiska relationer till vissa av dina följeslagare, som för vissa (exempelvis undertecknad) blir det mest givande med spelen. Exempelvis med karaktären Lexi T'Perro som får sin röst från ingen mindre än "Game of Thrones" Natalie Dormer!


Den 23:e mars blir det dags att packa resväskorna och ta sig dit ingen människa tagit sig tidigare!


Se trailern här:Kommer du spela "Mass Effect: Andromeda"?
| 10 mars 2017 18:03 |