Film

Skribent

MovieZine

3 mars 2023 | 18:01

Idag släpps dramakomedin "Länge leve bonusfamiljen" digitalt

Nu kan du köpa och se långfilmen "Länge leve bonusfamiljen", som är baserad på serien "Bonusfamiljen", på bland annat på SF Anytime och Blockbuster.
SVT:s succéserie "Bonusfamiljen" har samlat på sig en rejäl fanskara sedan dess premiär 2017. Förra året i december släpptes långfilmen "Länge leve bonusfamiljen", som fortsätter på historien om bland annat Lisa och Patrik.
 
Från och med idag kan du köpa filmen och se digitalt, bland annat på SF Anytime och Blockbuster från 169 kr.
 
Felix Herngren, som har skapat serien, står bakom regin och hans syrra Moa Herngren har skrivit manus. I rollistan hittar vi bland annat Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Marianne Mörck och Johan Ulveson, som återvänder i sina roller från serien.
 
Vera Vitali och Erik Johansson i "Länge leve bonusfamiljen".
 
Filmen utspelar sig 10 månader efter att tv-seriens fjärde säsong tog slut. Lisa (Vitali) och Patrik (Johansson) har lappat ihop sitt äktenskap efter Patriks otrohet ett år tidigare. Men en dag kommer ett brev från tingsrätten på posten, och det visar sig att Lisa har glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapprerna när det var som sämst. Patrik bestämmer sig för att överraska Lisa med en resa till fjällen och ett bröllp på nyårsafton.
 
Om det blir en femte säsong på serien vet vi ännu inte.
 
MovieZines recensent gav "Länge leve bonusfamiljen" ett medelmåttigt betyg och beskrev den som en "rolig men också berörande medelklassrealistisk dramakomedi om andra chanser i livet". Läs hela recensionen här.
| 3 mars 2023 18:01 |