Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 juli 2014 | 14:00

Läckt turistkarta låter oss utforska "Jurassic World"

Vilka hemligheter kan tänkas dölja sig i parken? Kolla in listan över alla dinosaurier och attraktioner.
Trots att "Jurassic World" öppnar för allmänheten först nästa sommar, har filmbolaget varit duktiga på att hålla hajpen uppe genom att generöst dela med sig av bilder, bakom kulisserna-videos och annan snaskig information. 

Här har en twittrare råkat "läcka" bilder på turistguiden som används i filmen: 


Välkommen till Jurassic World! Strunt i att loggan och namnet låter identiskt med Jurassic Park, nöjesparken där dinosaurier gick bärsärkagång under 90-talet. Det är naturligtvis väldigt mycket säkrare nu. *host host*Några av parkens höjdpunkter: klappa snälla djur, se på avstånd när de mindre snälla matas. Besök labbet där dinosaurierna föds fram eller ta snygga selfies på safari med en apatosaurus. Varning: Det kan bli läskigt för de minsta.


Blir du uttråkad av bambuskogen eller undervattensobservatoriet finns alltid möjligheten att ta en tur till golfbanan. 


Här är några av dinosaurierna som hittas på Jurassic World. Vänligen reta inte upp dem och sluta fråga om velociraptorer.


Ett slags åkband för Jurassic World ger dig åtkomst till alla attraktioner. Och lugn, det finns alltid en Starbucks nära till hands.


Sist men inte minst, en karta som gör det lätt att navigera runt i parken (ta en närmare titt på kartan här). Jag skulle ta det säkra före det osäkra, och hålla extra koll på var vårdpersonalen håller till. 

Hmm, undrar vad som döljer sig i den avspärrade zonen i norr?

"Jurassic World" utspelar sig 22 år efter händelserna i Steven Spielbergs "Jurassic Park". Chris Pratt och Bryce Dallas Howard har två av huvudrollerna.
| 15 juli 2014 14:00 |