Skribent

Annons

27 oktober 2022 | 19:00

Kusligt bra gamingerbjudanden hos HP – spara tusenlappar på ny dator

Behöver du ny utrustning? Levla då upp ditt spelande med paketerbjudanden från HP som har allt du behöver för en prima gamingupplevelse.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Höstrusket tränger sig på och vad vore då bättre än att införskaffa en ny gaming-pc för att förgylla hemmakvällarna? Om du är på jakt efter en ny speldator vill vi tipsa dig om HP:s pågående kampanjvecka där du kan göra rysligt mycket besparingar genom deras paketerbjudanden.
 
Kolla till exempel in denna HP Omen 45L och dess grymma tillbehör för 24991 kr (ett klipp där du sparar över 5000 kronor)!
 
6bff44387866d8a33a43651aba5a7a4b hp 20omen 2045l
 
En riktigt läcker bjässe som kommer infria alla dina (höga) prestandabehov som du kräver inom ditt spelande. Om du letar efter datorn som verkligen lyckas skilja agnarna från vetet när du dunkar igång de mest grafikkrävande spelen med högsta upplösningen så har du hittat rätt.
 
Under huven hittar vi den senaste AMD-processorn som dessutom vätskekylds av HP:s nya unika kylkammare, och till dig som är hardcore-gamer som ständigt kräver nya uppgraderingar vill vi nämna att datorn är enkel att meka i. Bäst av allt så länsar detta paketerbjudande inte ditt sparkonto. Men passa på då erbjudandet endast gäller till 1 november klockan 09.00!
 
 
Psst…Matchar inte produkterna i HP:s paketerbjudanden dina behov? Skapa då ett eget paket och spara upp till 30% på tillbehören. Snacka om guldläge!
| 27 oktober 2022 19:00 |