Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 april 2017 | 23:30

"Krypton" landar till slut sin första trailer om Stålmannens ursprung

Ta dig en titt på hur Supermans prequel-serie kommer att se ut! Här osar det "Man of Steel".
Redan för ett par år sedan kom nyheten att Stålmannen skulle få sin egen prequel-serie "Krypton", som för ett år sedan avslöjades skulle handla om hans farfars grundande av klanen El. Äntligen finns det en trailer till den kommande serien.
 
 
Klippet har dykt upp på Vimeo men bedöms vara äkta med hänsyn till dess höga kvalitet. Det verkar som att "Krypton" kommer att anknyta till de senaste DC-filmerna. Symbolen för El-klanen är densamma som Henry Cavill bär på bröstet och nyckeln ser likadan ut som i "Man of Steel".
 
Fokus i den nya serien kommer att ligga på Stålmannens farfar, som både måste vinna tillbaka familjens heder och rädda världen samtidigt. Här ska vi få se planeten Kryptons storhetstid för Kal-Els generation.
 
Manuset är skrivet av David Goyer - mannen bakom "Smallville" och "Batman vs Superman". Den filmen rådde det minst sagt delade meningar om, men då är det väl för väl att serietidningens skapare Jerry Siegler har sitt att säga till om i produktionen också. Regin står "Peaky Blinders" Colm McCarthy för.
 
Vi avvaktar fortfarande ett premiärdatum, men tala gärna om vilket intryck du får av trailern!
| 18 april 2017 23:30 |