Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 september 2013 | 17:01

Kortare väntan på "Ant-Man"

Marvels minsta superhjälte kommer redan sommaren 2015.

Edgar Wright ("The World's End") ska närmast ta Marvels Ant-Man till vita duken. Ett arbete som får skyndas på, för studion har precis flyttat premiärdatumet från november 2015 till den redan späckade biosommaren.

Med premiär den 31 juli 2015 hamnar "Ant-Man" bara två veckor efter att DC Comics släppt lös "Batman vs Superman" (eller vad den nu ska heta). Som vanligt har vi ingen aning om när de svenska distributörerna lägger sina premiärer, men det vore dumt att avvika från världspremiären med två så stora filmer. Så förbered er på en superhjältespäckad månad.

- Jag kommer börja jobba med "Ant-Man" i oktober, men mer än så får jag inte säga. Jag blir bokstavligen piskad om jag pratar om den, sa Edgar Wright till MovieZine.se när vi träffade honom i somras.

"Ant-Man" får premiär det späckade bioåret 2015. Det kommer minst 30 stora filmer, skrämmer det dig?

- Man får försöka låta bli att tänka på det och koncentrera sig på att göra sin egen film. Det kommer att bli en helt annan film än "Star Wars: Episod 7". Man får helt enkelt göra den bästa film man kan göra. Även om filmerna släpps samma år har de ingenting gemensamt.

Nu väntar vi bara på att se vem som får rollen som Ant-Man... och om den här datumflytten nu innebär att "Star Wars: Episode VII" verkligen kommer i november/december som det har ryktats om.

| 10 september 2013 17:01 |