SPEL

Skribent

David Grundström

8 juni 2017 | 09:50

Kör "Mario Kart" på riktigt i Super Nintendo World

Universal Studios Japan håller på att expandera sin nöjespark med Super Nintendo World. Nu har en trailer för parken kommit, tillsammans med nyheterna om att en "Mario Kart"-attraktion kommer finnas.
Legoland och Disney World i all ära, men vad kan egentligen slå en nöjespark med Nintendotema? Väldigt få saker kan jag tycka, och tur är väl det då Universal Studios Japan håller på att expandera sin nöjespark med  Super Nintendo World.
 
Vad vi vet om parkexpansionen än så länge är att det kommer vara ett stort område i två lager. Det kommer innehålla både attraktioner samt butiker och restauranger. Huvudsakligt fokus kommer ligga på Super Mario och hans vänner, men även andra Nintendokaraktärer kommer finnas på området. Målet är att parken skall vara öppen för besökare under 2020.
 
Under en utannonsering idag bekräftades det bland annat att en av Super Nintendo Worlds huvudattraktioner kommer ha ett "Mario Kart"-tema. Om det innebär faktisk kart-racing eller någon form av berg-och-dalbana kommer dock inte fram. 
 
De visade även upp följande trailer för parkexpansionen:
 
 
Skulle du vilja besöka Super Nintendo Land?
| 8 juni 2017 09:50 |