Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

18 april 2010 | 17:11

Komplett "The A-Team" i vacker DVD-box

Hur tufft är inte det här då, på en skala från ett till tjugofem? Inte det faktum att alla säsonger av A-Team släpps i en samlad samling i USA i samband med långdfilmsversionens junipremiär...

..Inte så mycket att det är en begränsad utgåva. Det är det faktum att de 25 skivorna kommer i en låda formad som den välbekant genomcoola skåpbilen vietnamveteranerna gled omkring och hjälpte folk i.

Innehållsmässigt är det inte mycket att hurra för, enligt en tidigare nyhet från TVShowsOnDVD. Samma extramaterial som de redan släppta enskilda säsongsutgåvorna, ett par featuretter och ett avsnitt av Knight Rider (man vågar väl gissa att det är en crossover, även om jag inte kände till att något sådant existerar (om det nu gör) mellan de båda serierna), videon är fullskärm (som det ska vara, ingen bredbild i TV på 80-talet, inte), ljudet i mono och text på engelska, och det är allt.

Magert, som sagt, men vem bryr sig när förpackningen är så sablans cool? Inte jag, sannerligen! Inte jag.

Jag hittar ingen uppgift om region men eftersom det är en amerikansk nyhetssida som rapporterar om en amerikansk utgåva är det troligt att det är en R1:a och jag har ingen uppgift om huruvida bilen har en chans att komma till våra breddgrader. Vilket är värt att notera om du inte kör regionsfritt eller inte vill beställa stora dyra saker direkt från staterna.

| 18 april 2010 17:11 |