RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

13 februari 2019 | 19:40

Kommande filmer om Jokern kan skrotas

Vi kommer inte få se mer av Jared Leto som Jokern, enligt en rapport från Forbes.
Har Jared Leto redan gjort sitt som Gotham Citys clown?

Han gjorde en kort men intensiv insats som Jokern i ”Suicide Squad”, och sedan dess har det ryktats om flera nya projekt. Både en solofilm och en spinoff kring honom och Harley Quinn har varit uppe på tapeten. En ny artikel från Forbes påstår dock att alla såna planer har skrotats, och det är oklart om skådespelaren överhuvudtaget får återvända till den ikoniska karaktären:
 
”Filmen om Harley Quinn och Jokern har blivit inaktuell, liksom solo-projektet kring Jared Letos karaktär”, skriver sajten.

Det låter också som att Harley Quinn (Margot Robbie) inte ska vänta sig en plats i nya ”The Suicide Squad”. Den reboot som skrivs och regisseras av James Gunn kan komma att kretsa kring nya karaktärer. Det bör tilläggas att inget av det är officiellt bekräftat. Margot Robbie kommer åtminstone tillbaka i DC:s serietidnings-spinoff ”Birds of Prey” nästa år.

Och den skrattande superskurken är inte helt dumpad av DC. Fristående solofilmen "Joker" med Joaquin Phoenix i huvudrollen blir klar för biopremiär i höst.

Tror ni att Jared Leto kommer återvända som Jokern? Hade ni velat se mer av honom?
| 13 februari 2019 19:40 |