Film

Skribent

Användare borttagen

3 april 2019 | 13:45

Komiker förvandlas till mus i kommande "Mouse Guard"

Den brittiske Samson Kayo ansluter till den motion-capture-tunga filmatiseringen, som beskrivs som "Game of Thrones" med möss.
Den BAFTA-nominerade komikern och skådespelaren Samson Kayo har nu ordnat en roll för 20th Century Foxs adaption av "Mouse Guard", meddelar The Hollywood Reporter. Han är nu i sällskap med profiler som Andy Serkis ("War for the Planet of the Apes"), Idris Elba ("The Dark Tower") och Thomas Brodie-Sangster ("The Maze Runner"). 
 
Baserad på den kritiskt hyllade serieromanen av David Petersen, berättar "Mouse Guard" om en ridderlig värld där möss agerar som edliga beskyddare för deras kungarike. Med fiender, som kan vara allting från rävar till örn, måste de kämpa för att leva säkert och i ro. Samson får ta sig an karaktären vid namn Saxson, en överdådig väktare med ett hett temperament som även har en lutning för melodrama.
 
Regisserad av Wes Ball ("The Maze Runner"-trilogin) är "Mouse Guard" planerad att börja spelas in nästa månad, där det väldigt etablerade VFX-bolaget Weta Digital tar hand om de visuella effekterna. "Mouse Guard" har inget premiärdatum för tillfället.  
| 3 april 2019 13:45 |