Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juni 2019 | 22:00

Klipp: Det alternativa "Game of Thrones"-slutet alla verkar gilla

Det har varit mycket hat från "Game of Thrones"-fansen över den sista säsongen, ett av dem har ansträngt sig lite extra och försökt få till ett bättre slut.
Det var väl aldrig någon som hade förväntat sig att den sista säsongen av "Game of Thrones" skulle göra alla miljontals fans världen över lika nöjda. Men det kollektiva hatet som har riktats mot seriens skapare (och manusförfattare) David Benioff och D.B. Weiss var mer oväntat.
 
Det visar väl visserligen på hur mycket folk faktiskt har brytt sig om "Game of Thrones" genom åren, men när över 1,6 miljoner människor skriver under en namninsamling för att få den sista säsongen omgjord - så tyder det ändå på att säsongen hade kunnat göra fler fans nöjda. 
 
Ett av dessa missnöjda fans tog däremot sin kritik till en ny nivå, med ett genomtänkt och (till serien) kärleksfullt alternativt slut. Klippet (spola fram till 4:43 för det alternativa slutet) lades upp redan i slutet av maj men har nu på sistone fått en viral spridning och nått över fyra miljoner - nu nöjda - "Game of Thrones"-fans. 
 
 
Alla förstår givetvis att HBO aldrig kommer att göra om den sista säsongen. Slutet vi har fått är det vi kommer att ha, tills den dag George R. R. Martin får färdigt de två sista böckerna.
 
Men i ett drömscenario - hur hade du velat att den sista säsongen av "Game of Thrones" hade slutat? Kommentera gärna nedan!
| 18 juni 2019 22:00 |