Serie

Skribent

Användare borttagen

29 maj 2019 | 11:00

Kit Harington checkar in på rehab

"Game of Thrones"-stjärnan har checkat in på ett terapiprogram för att hantera personliga problem.
"Game of Thrones" är nu över, och personligen ser jag väldigt mycket fram emot vad alla skådisar har i bagaget när det gäller nästa projekt. Men det finns en person som behöver ta lite paus från Hollywood, nämligen Kit Harington. 
 
Entertainment Weekly rapporterar att den brittiske skådespelaren har checkat in för "lyxig rehabilitering för stress och alkoholkonsumtion" på ett terapiprogram i Connecticut. Han har varit på deras kurort i nästan en månad nu, redan innan finalen av serien. Enligt Haringtons representanter var stress en av orsakerna till rehabiliteringen. 
 
- Kit har bestämt för att använda uppehållet på hans schema som en möjlighet att kunna spendera lite tid på en kurort, för att jobba med några personliga problem. 
 
Harington har genomgått psykologisk träning, meditation och kognitiv beteendeterapi för att kämpa mot stress samt hantera negativa känslor. En "vän" till skådisen berättar att slutet av HBO-serien tog honom väldigt hårt, samt att hustrun Rose Leslie har varit väldigt stödjande. 
 
Hollywood-branschen är en väldigt tuff karriärsväg och det är extremt viktigt att hitta lösningar till personliga problem, innan det kan påverka en väldigt illa. Vi på MovieZine visar vår support för Kit och hoppas att han återvänder starkare än någonsin. 
| 29 maj 2019 11:00 |